Gelaatsbehandelingen

Een mooie, zachte huid begint natuurlijk bij een goede verzorging.

Door u huid op regelmatige basis te laten verzorgen bij Body & Mind en de juiste dagelijkse huidverzorging krijgt u en mooie en gezonde uitstraling.

Mini gelaatsbehandeling     
(reinigen, zachte scrub, kleimasker, oogcreme, serum)

Wanneer je wat minder tijd hebt is deze een ideale behandeling.

Bij deze behandeling worden tijdens het inwerken van het masker decolleté, schouders en hoofdhuid kort gemasseerd.

Basis gelaatsbehandeling met vapozone (ozon)        
(reinigen, zachte scrub, vapo, masker, serum, oogcreme, anti-agingcreme)

De basis gezichtsbehandeling is de meest gangbare gezichtsbehandeling.

Wilt u uw huid optimaal verzorgen en in goede conditie houden, dan is de basisbehandeling van 45 minuten de ideale oplossing.

Een vapozone met ozonfunctie creëer je een extra ‘wellness’- geurbeleving. De warme stoom bevordert de doorbloeding en zet de poriën open wat ervoor zorgt dat werkstoffen beter opgenomen kunnen worden door de huid.

Gelaatsbehandeling & massage “Me Time” 
(reinigen, massage, scrub, vapozone (ozon), masker,serum, oogcreme, anti-agingcreme)

Je momentje “Me Time” het allerbeste voor uw huid, uitgebreid aandacht en de nodige tijd om de producten op uw huid in te laten werken.

Bij deze behandeling wordt er bindweefselmassage toegepast. Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een mooie anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint. Bij deze behandeling kan u eventueel een keuze maken tussen een hyaluronmasker of een goudmasker (uw huidtype moet dit wel toelaten).

Het aanbrengen van een masker bij een gelaatsbehandeling bestaat er een mogelijkheid voor verschillende soorten maskers naargelang type van je huid. De maskers zorgen voor een goede opname van de gebruikte producten.

Een kleimasker is zuiverend.
Een hyaluronmasker is hydraterend.
Een goudmasker is herstellend.

Al onze verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen & sulfaten en zijn dermatologisch getest.