Hand-en voetmassage

Hand- en handreflexmassage

Bij een handmassage gaan we niet enkel de spieren van de hand en onderarm masseren maar ook de botten van de hand worden hier behandeld door bewegingen, dit geeft een ontspannend effect.

Mensen met artrose in de handen kunnen hier geholpen worden. Het gewricht moet in beweging blijven, maar alleen zover dat de pijn niet erger wordt.

Voet- en voetreflexmassage

Een voetmassage werkt zeer ontspannend. De voetenstand is van belang voor de spanning van het hele lichaam. Wanneer één voet niet goed staat, heeft dit effect op het hele lichaam. Zijn de voeten ontspannen dan is de houding van het lichaam beter doordat de spieren ontspannen.

Bij deze massage is het dan ook van belang dat we de handgrepen op een ontspannen manier en aangename manier toepassen.

 

Een voetreflexmassage is niet te vergelijken met voetreflexologie, bij de hand- en voetreflexmassage worden wel een aantal drukpunten toegepast.

Keratine behandeling Handen en Voeten.

Makkelijke, doeltreffende hand- en voetbehandeling tegen droge handen en voeten! Bedoeld voor als zij last hebben van eczeem, kloven en eeltvorming.

 

Ontdek de kracht van de natuur met onze behandeling

Bevat alles voor een ongelooflijk eenvoudige SPA  manicure of pedicure behandeling.

Het gebruik van deze zelf-activerende gloves en socks zijn een pure sensatie.

De intensieve emulsie versterkt de nagels, voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals: droogte, eczeem en ruwe plekjes. Bovendien maakt het de nagels sterker en minder breekbaar.

Bevat Keratine, Vitamine E, Urea, en Copaiba Oil.