Kruidenstempelmassage

Al eeuwenlang maken Thaise kruidenstempels deel uit van de traditionele Thaise massage en andere therapeutische behandelingen. Het is bekend dat hete kruidenkompressen verlichting geven bij chronische spier-, rug- en gewrichtspijn.

Onze Thaise kruidenstempels zijn uitzonderlijk en uniek omdat er uitsluitend wordt samengewerkt met traditionele massagedeskundigen uit Thailand om een exclusiev recept te ontwikkelen. De speciale mix van echte kruiden en natuurlijke aroma’s biedt de combinatie voor drie specifieke effecten

– stimulerendontspannend en verjongend.

Kruidenstempelmassage is goed tegen oververmoeidheid, vervuiling in het lichaam, pijn, stress en het stimuleert de bloedsomloop. Het geeft een weldadig gevoel van totale rust en ontspanning. Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie.

Het is met name dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.