Massage en etherische oliën

Onze neutrale massage-oliën en etherische oliën zijn 100% natuurlijk.

 

 

Amandelolie is een verzachtende olie, die geschikt is voor elk huidtype.

Jojoba-olie is eigenlijk een vloeibare was.
De olie is verzachtend, geschikt voor elk huidtype.

Druivenpitolie is een uitstekende vervanger van amandelolie bij notenallergie en is tevens zeer geschikt als babymassage-olie.
Druivenpitolie bevordert de doorbloeding, maakt de huid zacht en soepel, helpt cellulitis tegen te gaan en bevat een hoog percentage vitamine E en omega-6 vetzuren.

Essentiële oliën kunnen vermengd worden met een neutrale massage-olie, badolie, douchegel, bodymilk. Let op: essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd. Enkele druppels zijn vaak meer dan voldoende.

Lavendel: Rustgevend en kalmerend.

Goed voor huidirritaties, brandwonden en insectenbeten, pijnstillend, anti-depressief, antiseptisch tot bloeddrukverlagend

Ylang-ylang: is een zoete, exotische olie die in veel parfums gebruikt wordt. Ylang-ylang is afrodiserend en helpt bij depressiviteit.

Het biedt een helpende hand bij het loslaten van spanning en stress, vooral wanneer deze veroorzaakt worden door een veeleisende en overheersende omgeving.

Eucalyptus: werkt verhelderend en verlichtend bij zware geestelijke arbeid. Heilzaam bij verkoudheid en griep.

Jasmijn: kan een depressiviteit verdrijven. Wie last heeft van gespannenheid kan door jasmijnoliegeur tot rust komen.  Masseren is op zich al rustgevend en in combinatie met jasmijnolie kan het rustgevende effect versterkt worden.