Zwangerschapsmassage

“Een weldaad voor jou en je baby”


Tijdens je zwangerschap moet je lichaam heel wat veranderingen doorstaan. Je spieren en gewrichten worden losser en soepeler om ruimte te maken voor de baby, maar ook om je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Al die veranderingen kunnen voor heel wat lichamelijke problemen zorgen zoals nek-, rug- en bekkenklachten. Maar ook slecht slapen kan een gevolg hiervan zijn.
Gelukkig kan je er wel wat aan doen met bijvoorbeeld een massage. Een massage helpt je te ontspannen waardoor je spieren soepeler worden, je ademhaling beter wordt en je hoofd helemaal tot rust komt. Daarnaast wordt ook je bloedcirculatie gestimuleerd én zelfs die van je baby.


Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat zwangerschapsmassages een positief effect hebben op je zwangerschap én de bevalling. Zo slaap je niet alleen beter, maar heb je ook minder last van stress, rugpijn, bekkenklachten. Daarnaast treden er minder complicaties op tijdens de bevalling.


Een zwangerschapsmassage zorgt er tijdens je hele zwangerschap voor dat je je goed in je vel voelt. Maar in elke fase van je zwangerschap kan de massage nog andere, extra effecten hebben. De massages verlichten vooral klachten zoals rugpijn en beenkrampen.

In de laatste drie maanden is de massage vooral gericht op het verminderen van klachten als bekken- en rugproblemen, vocht vasthouden en een slechte nachtrust.

*****De massageolie is een speciale 100% natuurlijke zwangerschapsmassageolie speciaal voor mamma & baby*****

Je bent welkom vanaf je vierde maand zwangerschap.

Wat mag je verwachten:

Bij de massage gaat de mamma in spe op haar zijde liggen, de rug-, bekken-, armen- en benen massage zowel links- als rechterzijde worden gemasseerd. Daarna kom je in ruglig en wanneer je het comfortabel vindt krijg een buikmasker (dit om striea tegen te gaan), en een buikmassage.

Je wordt nadien nog met een extratje verwent.

Na de massage rust je nog even.

Kom je voor een enkele beurt, geen probleem je betaal je het gewone tarief van €45. Wil je echter meerdere beurten of tot bijna aan je bevalling komen, dus ongeveer 10 beurten dan hanteer ik een ander tarief.

Je bent vrij om een eens langs te komen en alles te bespreken zodat alles naar wens verloopt.